Kom på praktikophold i udlandet!

IAESTE formidler praktikophold i over 80 lande, primært for ingeniører, forskere og arkitekter. Vores praktikophold varierer i længde – de kan være alt fra 2 til 12 måneder. Vi har steder, der passer til de studerende, der studerer på universitetet, uanset hvilket semester du er på. I nogle tilfælde er det muligt at kombinere praktik med graduate job.

IAESTE håndterer det administrative arbejde og hjælper dig med at arrangere arbejds- og opholdstilladelse, skatter og forsikring. Det lokale IAESTE-udvalg i landet du skal til hjælper med indkvartering og organiserer forskellige sociale aktiviteter. Som praktikant vil du modtage en månedlig løn til dækning af leveomkostninger i det land, du kommer til, og lidt ekstra til lommepenge. Du betaler selv udgifterne til rejsen, leveomkostninger, visum og forsikring.

Vis åben praktikplads med portalen her eller bliv proaktiv og få en profil med vores ny Exchange Platform

Vi har netop fået udvekslet praktik job og har i år 24 job i 17 lande, i Job Catalog 2017 finder du information til hvordan du søger, job beskrivelse, tidsperioden for praktik jobbet og evt. krav arbejdsgiveren har.

Information om Leave of Absence