Kom på praktikophold i udlandet!

IAESTE formidler praktikophold i over 80 lande, primært for ingeniører, forskere og arkitekter. Vores praktikophold varierer i længde – de kan være alt fra 2 til 12 måneder. Vi har steder, der passer til de studerende, der studerer på universitetet, uanset hvilket semester du er på. I nogle tilfælde er det muligt at kombinere praktik med graduate job.

IAESTE håndterer det administrative arbejde og hjælper dig med at arrangere arbejds- og opholdstilladelse, skatter og forsikring. Det lokale IAESTE-udvalg i landet du skal til hjælper med indkvartering og organiserer forskellige sociale aktiviteter. Som praktikant vil du modtage en månedlig løn til dækning af leveomkostninger i det land, du kommer til, og lidt ekstra til lommepenge. Du betaler selv udgifterne til rejsen, leveomkostninger, visum og forsikring.

Registrer som studerende på vores Exchange Platform for at se åben praktikpladser.

Vi har netop fået udvekslet praktik job og i Job Catalogue 2018 finder du information til hvordan du søger, job beskrivelser, tidsperioden for praktik jobbet og evt. krav arbejdsgiveren har.

Information om Leave of Absence kan du finde her.